NettWorks

Investeren in jezelf? Sluit je aan bij ons professioneel netwerk, NettWorks!

Wat wij steeds weer ervaren is dat de kracht van een groep business experts enorm is. We spelen opdrachten naar elkaar door, helpen elkaar bij vragen en geven elkaar advies.  

Ondernemen is zo veel makkelijker en leuker als je mensen om je heen hebt bij wie je altijd terecht kunt. Zie het als je eigen team van experts in de zakelijke dienstverlening. 

Deze zelfstandige ondernemers helpen jouw bedrijf en carrière te laten groeien. Onbetaalbaar toch? 

Ben jij ook een van de vele getalenteerde vrouwen met ambities en goede ideeën? Dan is het prettig als je jezelf daarmee ook kunt omringen. Samen kunt sparren, want dat helpt je snel verder.  

NettWorks is erop gericht om jou verder te helpen en in contact te brengen met andere ondernemende vrouwen. Omdat iedereen iets anders doet binnen de zakelijke dienstverlening, steunen we elkaar en spelen we elkaar opdrachten toe, maken wij gebruik van elkaars kennis. 

We zijn geen concurrenten van elkaar, hierdoor is er een goede sfeer, een gunfactor én kunnen we elkaars back-up zijn. Het netwerk is niet te groot, hier waken wij voor. Wij staan voor persoonlijk contact en willen elkaar kennen en verder helpen. Daarmee onderscheiden wij ons van andere netwerken.  

Bij ons kun je rekenen op professionele ontwikkeling voor jezelf door middel van o.a.  persoonlijk ontwikkeladvies, business development en inspirerende kennissessie ’s, workshops en trainingen.  

Wat houdt een lidmaatschap bij NettWorks precies in?

In ons netwerk kunnen we elkaar ten alle tijden om hulp, advies vragen.  Vragen kunnen gaan over de behoefte aan kennis, contacten, leads, meningen, partnership, aanbevelingen, ideeën etc.  Wij proberen elkaar altijd verder vooruit te helpen.

Wij zullen met enige regelmaat een dag te organiseren in de vorm van een training, workshop, event of een samenwerkdag. Hierbij proberen we zoveel mogelijk in te spelen op jullie wensen en behoeftes. Denk hierbij aan goede prijzen bij collega professionals en coaches. Aan jou de keuze of je hierbij aanwezig wil en kan zijn. Als je hieraan deel wil nemen vragen wij hiervoor een kleine bijdrage. Door deze manier van werken houden we de maandelijkse kosten laag. 

Het lidmaatschap ga je aan voor minimaal 6 maanden. Wil je opzeggen? Dat kan. We vragen je om een schriftelijke opzegging te sturen, twee maanden voor de automatische verlenging.

Maar we gaan verder. Je krijgt als member van NettWorks ook toegang tot het netwerk van de MT Community. Ook dit netwerk kenmerkt zich door enthousiaste en gemotiveerde professionals in de vorm van partners en  members.  

Wat krijg je voor €10,- per maand

*deelname tegen gereduceerd tarief 

Ik geloof dat we allemaal onze dromen kunnen waarmaken en je de meeste kans van slagen hebt als je gesteund wordt door inspirerende andere ondernemers.  

Bij NettWorks maak je gebruik van de denkkracht van de groep, waardoor je de uitdagingen waar je tegenaan loopt eenvoudiger kan oplossen. 

Ben jij klaar om de volgende grote stap te nemen in jouw business en carrière en enorm te gaan groeien? Meld je dan nu aan! 

Heb je interesse meld je dan aan voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek met Netty Buter Nanne. Omdat niets kan groeien als er geen match is dit in eerste instantie een membership voor een half jaar. Zo kunnen we ervaren of het werkt en of we er misschien nog meer uit kunnen halen!  

NettWorks, voor jou, altijd en overal

Wie is Netty?

Netty is een Business Manager en High-Impact Mentor. Zij is de drijvende kracht achter NettyWorks & medeoprichtster van de MT Academy.  

Netty Works - Business expert - Business development - Project organisator - PMO

Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.